Chytrý pomocník pro plánování svateb: Jak funguje aplikace WeddMate?

Chytrý pomocník pro plánování svateb: Jak funguje aplikace WeddMate?

Plánování svatby je běh na dlouhou trať, který zákonitě vyšťaví každého, kdo se postaví na jeho start. Bezpochyby je to běh plný obav, stresu a starostí, když ovšem víte, jak na to, snadno vyčerpávající maraton přetavíte v dobrodružnou jízdu. Stačí když na to nebudete sama a připravíte si kvalitní a realistický plán.

Jestli se vám z představy toho, co všechno musíte stihnout, ježí vlasy na hlavě, pak by vám mohl přijít vhod opravdový pomocník. Naše aplikace WeddMate vám pomůže s organizací vašeho výjimečného dne, aby proběhlo vše hladce od začátku až do konce.

S čím vám aplikace WeddMate pomůže?

S aplikací WeddMate budete mít veškeré plány a úkoly na jednom místě, stále u sebe ve svém mobilním telefonu. Myslete na to, že přípravy na svatbu nemusí být za každou cenu vyčerpávající a stresující, naopak mohou být krásnou a vzrušující cestou k momentu, kdy si konečně řeknete ano.

PROBLÉM: Nevím, co udělat dříve. Z množství úkolů se mi vaří hlava.

ŘEŠENÍ: Mějte přehled o tom, co vás čeká. V aplikaci WeddMate najdete záložku Úkoly, ve které můžete snadno spravovat všechny příjemné i nepříjemné povinnosti. Jde vlastně o jednoduchý úkolníček, do kterého přidáte datum, čas i cenu všech úkonů, které máte před sebou. K jednotlivým položkám můžete doplnit i obrázky, poznámky nebo připojit rovnou poskytovatele dané služby. A když je hotovo? Stačí jen odškrtnout a pochválit se za dobře odvedenou práci.

Aplikaci WeddMate si můžete stáhnout zde.

PROBLÉM: Svatba je hlavně o lidech, ale koho pozvat? Nemám tušení, kam poslat pozvánky. Nemá někdo alergii na lepek?

ŘEŠENÍ: Péče o hosty nebyla nikdy jednodušší. V aplikaci WeddMate v záložce Hosté si téměř bez práce vytvoříte seznam všech svatebčanů, buď ručně nebo ho jedním kliknutím nahrajete z kontaktů v telefonu. Nápaditou funkcí, kterou jistě oceníte, je Magic Link – kouzelný odkaz, který můžete poslat komukoliv, kdo má na vaší svatbě čestné místo, a on už sám vyplní všechny informace o sobě i o svém doprovodu.

Vedle jména a kontaktu budete mít přehled i o potravinových alergiích a dietách svých hostů a můžete si tak být jisti, že si na svatební hostině pochutná úplně každý.

PROBLÉM: Spousta lidí, spousta úkolů. Na neustálé delegování nezbýva čas.

ŘEŠENÍ: Pomocník WeddMate se postará o to, že každý z klíčových lidí na svatbě bude mít jasně daný program. V záložce Harmonogramy intuitivně naplánujete časový plán pro fotografa, květinářku, catering nebo sami pro sebe. Pomocí exportu můžete vytvořené harmonogramy ihned vytisknout a mít je po ruce i v papírové podobě. Přehledně, pohromadě a barevně!

PROBLÉM: Peníze nerostou na stromech a rozpočet se tenční. Tenhle výdaj nebyl  v plánu!

ŘEŠENÍ: Také s organizací vašich financí vám aplikace WeddMate bude nápomocná. Jednoduše si určíte výši svého svatebnímu rozpočtu a zadáte jej do aplikace. Cena každého úkolu a produktu, který si pořídíte, se pak odečte od předem stanovené maximální částky. Dekorace, fotograf, catering, pozvánky – o všech cenách budete mít stále jasný přehled a nestane se vám, že překročíte předem daný rozpočet.

PROBLÉM: Sama to nezvládám, potřebuji pomoc.

ŘEŠENÍ: Pomoci vám může kdokoliv, komu pošlete odkaz k plánu svatby v aplikaci WeddMate. Společně s partnerem dáte harmonogramy a úkoly dohromady levou zadní. Hosté si zase mohou sami za sebe vyplnit kontak a potravinové alergie a ušetřit vám tak spoustu času. Nemusíte na to být sama!